Youtube videóhoz linkek

Patreon page: https://www.patreon.com/user?u=16018559

Facebook page: https://www.facebook.com/theBOSCOStud

Facebook: https://m.facebook.com/th3bosco

Instagram: https://www.instagram.com/th3bosco/

E-mail: th3bosco@gmail.com

Hirdetés

Sziasztok! -Esküvő fotózás már 250 eurótól-Egyéni és páros szabadtéri fotózások 40 eurótól-Interior és reklámfotózások-Eseményfotózások -Bemutató videók-Videoklippek -Logó, plakát, névjegykártya tervezés-Egyszerű web tervezés már 100 eurótól További információ és leírások:https://www.theboscostudios.com Instagram oldalam:https://www.instagram.com/theboscostudios/

Klienseknek fotó leadás

Szia!
Elékszültek a képek, Remélem tetszenek majd ? A közösségi média oldalaimra tehetek fel közülük majd? ?

Ezen a linken elérhetőek és le is tölthetőek a  PIN kóddal. (Ezen a linken találsz egy gyors útmutatást ha nem lenne egyértelmű: https://www.theboscostudios.com/2019/01/03/fotok-letoltese-pixieset-oldalrol/)Ha tetszenek a képek, az oldalamon a véleményeknél hagyhattok pár csillagot ?
https://www.facebook.com/pg/theBOSCOStudios/reviews/

Köszönöm a közös munkát mégegyszer ?

Fotós link

ahttps://www.theboscostudios.com/foto/

Vállalkozásoknak

Szép napot kívánok!
Az én nevem Szabó Péter Pál, Hidaskürtről származom, magyar az anyanyelvem, de megértetem magam szlovákul és angolul is.
Portrék, belterek és termékek fotózásával, videózással, reklámanyagok és egyszerű weboldal készítéssel foglalkozom. Jelenleg még egyetemi hallgató vagyok, ezért az áraimat a piaci ár alatt tartom.

Szeretném, ha a környéken minél többen megismerkednének a munkámmal, és szeretnék minél több vállalkozással jól működő kapcsolatot kiépíteni.

A weboldalamon további információkat és portfóliót is találhatnak a korábbi munkáimból.

www.theboscostudios.com

Pekný deň prajem! 

Volám sa Szabó Péter Pál. Pochádzam z Mostovej, môj materinský jazyk je maďarský, ale dorozumiem sa po slovensky aj po anglicky. 

Zaoberám sa fotením portrétov, interiérov a výrobkov, natáčaním videí, prípravou reklamných materiálov a tvorbou jednoduchších webových stránok. 

Zatiaľ ešte študujem, preto sú moje ceny nižšie než trhové ceny. Rád by som oboznámil svoje širšie okolie so svojou prácou a vybudoval nejaký druh spolupráce s okolitými podnikateľskými subjektmi. 

Na mojej webstránke nájdete ďalšie informácie aj portfólio mojich predchádzajúcich prác.


www.theboscostudios.com