Reklámtervezés

Logó tervezés

Logótervezés során igyekszem az egyedi, könnyen megjegyezhető, profi kisugárzású logó készítésére. Logó szinte bármi lehet a legegyszerűbbnek tünő de kreatív vonalaktól a bonyolult 3D térhatású grafikáig.

Az alap csomag az előre megbeszélt információk alapján elkészített 3 vázlatot tartalmaz (ajánlatkérésnél kérheted, ha több vázlatból szeretnél választani), amelyekből az általad kiválasztott koncepciót az elképzeléseid szerint tovább tökéletesítjük, véglegesítjük. 

A logó vektorizációjának felára +5 €.

Az alapcsomag ára 35€

Plakát tervezés

Egyedi

  • plakátok,
  • brossúrák,
  • szórólapok,
  • prospektusok,
  • meghívók,
  • ültetőkártyák,
  • molínók 

tervezésénél az első konzultáció után, az adott információk alapján készítem el az első vázlatot, melyet a kért kérések alapján tökétetesítek, véglegesítek.
A projekt elkészítéséhez minden esetben szükségem lesz a pontos szövegre illetve a fotókra (szükség esetén a tervezés előtt a fotók elkészítésére kerül sor), amikett fel kell használnom.

A plakát tervezés ára 20€ az egyéb nyomtatványokra kérj árajánlatot

Névjegykártyák tervezése

A névjegykártya nem csupán egy darab papír: akár éveken keresztül ott lesz partnerünk, vásárlónk, ügyfelünk irodájában, tárcájában, s persze elengedhetetlen adatokat közöl rólunk.

Az alap csomag az előre megbeszélt információk alapján elkészített 2 vázlatot tartalmaz (ajánlatkérésnél kérheted, ha több vázlatból szeretnél választani), amelyekből az általad kiválasztott koncepciót az elképzeléseid szerint tovább tökéletesítjük, véglegesítjük. 

Az alapcsomag ára 25€

Értesítő és tabló tervezés csomagok

A tervezésénél az első konzultáció után, az adott információk alapján készítem el az első vázlatot, melyet a kért kérések alapján tökétetesítek, véglegesítek. Ha valami újat szeretnétek de nincs konkrét elképzelésetek, akkor segíthetek egy új téma tervezésében feldolgozásában. 

Ha nincsenek még képeitek amelyeket fel tudunk használni, az ajánlatkérésnél összerakhatunk egy olyan csomagot is ami az értesítő fotózást is tartalmazza.

Egyszerű weboldal készítés

On-line marketing egyik legfontosabb eleme a weboldal. Ha nincs sok elvárásod és egy egyszerű weboldalt szeretnél létrehozni vállalkozásodhoz vagy egy blogot szeretnél indítani azt hiszem tudok segíteni.

Egyben a vállalkozásod bemutató oldalához készíthetünk profi fotókat is, hogy az oldalad minél jobban nézzen ki.

Referencia munkának a saját oldalamat hoznám fel, amin jelenleg is tartózkodsz valamint a vbmoto.sk nevű oldalt, amit a képre kattintva érhetsz el.

Ha foglalni szeretnél vagy bármilyen kérdésed van, esetleg ha szeretnél összeállítani magadnak egy saját csomagot vagy a fentiek között nem találtad meg amit kerestél, írj bátran!

[formidable id=2]