Fotó

Szabadtéri egyéni fotózás

A fotózás általában 1 órát vesz igénybe egy előre megbeszélt helyszínen.

A fotózás után kiválasztom az általam vélt legjobb 15 fotót, amit retusálok és online küldök el amint elkészültek. A fotózás maximum 3 szett ruhában lehet, de legalább 2 szett ruha ajánlott, hogy a képek változatosabbak legyenek.

Külön kérésre sminkest is lehet igényelni melynek felára 10€.

A fotózás ára 45€

Szabadtéri páros fotózás

A fotózás általában 1 órát vesz igénybe egy előre megbeszélt helyszínen.

A fotózás után kiválasztom az általam vélt legjobb 15-20 fotót, amit retusálok és online küldök el amint elkészültek. A fotózás maximum 3 szett ruhában lehet, de legalább 2 szett ruha ajánlott, hogy a képek változatosabbak legyenek.

Külön kérésre sminkest is lehet igényelni melynek felára 10€.

A fotózás ára 50€

Családi fotózás

A fotózás általában 1 órát vesz igénybe egy előre megbeszélt helyszínen, ami lehet a szabadban vagy akár a család saját otthona,

A fotózás után kiválasztom az általam vélt legjobb 30-40 fotót, amit retusálok és online galériában küldök el, amint elkészültek. 

Külön kérésre sminkest is lehet igényelni melynek fel ára 10€.

A fotózás ára 55€

Enteriör vagy hotel fotózás

A belső terek, enteriőrök kialakítása hatalmas szellemi munka és nem kis anyagi befektetés, ezért érdemes a bemutatására is kellő figyelmet fordítani.

Beltéri fotóim elkészítéséhez fényfestéses technikát használok, melyet főleg az amerikai fotósok használnak előszeretettel. Egy manuális vakunak és ennek a módszernek segítségével az egész helyet be tudom világítani a lehető legjobb fotó érdekében. (Ide kattintva részletesebben is elmagyarázom hogy is működik.)

Az árat meghatározza a fotók mennyisége, a fotózással és az utómunkával töltött idő.

Termékfotózás


Termékéről, arculatáról a fotók adják az első információt. Egy tökéletes képpel azonnal megnyerheti leendő vásárlóit. Úgy gondolom, hogy a vásárlóknak manapság nagyon sokat jelent egy jó fotó, mert annak a legjobb benyomást kell tennie első látásra.

Tárgyfotózásnál az ár kialakítása függ a tárgy anyagától(bonyolult formák és csillogó felületek megnehezíthetik a munkamenetet ), a kívánt képek és az utómunka mennyiségétől (szükséges e a körbevágás), illetve tényező az is, hogy az elkészült fotó milyen méretben lesz felhasználva(más a retusálási munkamenete egy bilboardra vagy egy brossúrára szánt fotónak )

Esküvői fotózások

Az esküvő minden ember életében egy varázslatos, rendkívüli alkalom. Esküvői fotós feladata, hogy ezt a gyönyörű napot megörökítse, hiszen a pillanat elszáll de a kép megmarad.

A különféle csomagokról és lehetőségekről az esküvői csomagok oldalon találsz minden fontos információt

Szalagavatós/
Szalagkitűzős csomag

Diákévek egyik legszebb napja a szalagavató/szalagkitűző napja, célom, hogy olyan profeszionális képeket készítsek rólatok amelyeket büszkén posztoltok közösségi oldalaitokon és a jövőben is örömmel tekintetek vissza rájuk.

Szalagavatóról készült képek:

Mindenkinek külön egyedi tervezésű borítójú DVD-n Fejenként 10€

1 darab pendriveon Fejenként 8€

Szalagkitűzőn készült képek:

Mindenkinek külön egyedi tervezésű borítójú DVD-n Fejenként 80€ + 2 € fejenként

1 darab pendriveon 

Party fotózás

Azok akik péntek, szombat éjjel szórakozni mennek, többnyire szívesen nézik vissza ahogy barátaikkal, ismerőseikkel, sztárjaikkal szerepelnek. 

Jól sikerült party fotók a szórakozóhelynek is nagyszerű reklám lehet, hiszen ezek a fotók rengeteg emberhez jutnak el.

3-4 órás csomag (23:00-2:00 ig) 40 €

Egész estés rendezvény (21:00-4:00) 80 €

Kapcsolat

Ha foglalni szeretnél, bármilyen kérdésed van, ha szeretnél összeállítani magadnak egy saját csomagot, vagy a fentiek között nem találtad meg amit kerestél, írj bátran!

Szabó Péter Pál

Logó készítés