You are currently viewing Tatai Robi 400 rétegből álló képe

Tatai Robi 400 rétegből álló képe

Hogyan készült a fotóm Tatai Robival

Mikor alkalmam adódott egy fotózást összehozni Tatai Robival, a Séfek séfe győztesével, úgy gondoltam, valami újat, valami mást szeretnék csinálni a már megszokott fotózások helyett. Elég sok időt töltöttem a tervezéssel, a fotózással még ennél is többet, de az utómunka volt a leghosszadalmasabb, hiszen a fotó megközelítőleg 400 külön rétegből készült, de végül úgy gondolom, teljesen megérte. 

Reklámvideó Dunaszerdahely

Helyszínnek Robi bősi stúdiójának konyháját választottuk, mivel szerettem volna abban a közegben lefotózni, ami számára ismerős és megszokott.

Enteriőr vagy hotel fotózás

A konyha alapból nagyon sötét volt, ezért az egyik kedvelt technikámat használtam, hogy megfelelően be tudjam világítani. A technikáról nemsokára közzéteszek egy részletesebb leírást, de ahogy a mozgóképen is látjátok, sok-sok villantás kellett hozzá.

Kreatív videózás

Ezek után következett Robi bevilágítása és megfotózása. Itt még mindig az egész fotózási folyamat elején jártunk.

Reklám videózás
Reklámvideó készítés

Megközelítőleg 2-3 órát töltöttem az egyes hozzávalók megfotózásával. Közel 350 fotó készült a burgonyákról, répákról, hagymákról. Mindegyiket a levegőbe dobtam, hogy természetesebb hatást keltsen.

Néhányat szándékosan elhomályosítva fotóztam, hogy azokat a mélységi hatás miatt az utolsó rétegben fel tudjam használni.

A felépítési folyamatot itt pár lépésben láthatjátok.

Reklám videó készítés
Reklám tervezés

This Post Has 2 Comments

  1. Lajos

    Ez annyira jol sikerult, szuper, egyedi, csak gratulalni tudok!

    1. theBOSCO

      Nagyon szépen köszönöm 🙂

Vélemény, hozzászólás?